YSK Başkanı Ahmet Yener: Sonuçların daha erken sonuçlanmasını bekliyoruz

Ankara'da oyunu kullanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçim işlmelerinin sorunsuz devam ettiğini belirtti.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Yener, "Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için sonuçların daha erken sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi.

Yurt dışından seçimlere yoğun ilgi olduğunu söyleyen Yener, "14 Mayıs'ta adaylar ve 24 siyasi parti vardı. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için sonuçların daha erken sonuçlanmasını bekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Yener, saat 17.00 itibariyle seçim işlemlerinin sona ermesiyle yayın yasağıyla ilgili değerlendirme yapacağını belirterek, "Yayın yasağı daha erken kalkarsa televizyon kanallarına ve ajanslara bilgi verileceğiz" şeklinde konuştu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri

Siyonistlere karşı net ve somut adım atılmalı
HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu’ndan ‘aile verileri’ uyarısı: Güçlü aile olmadan güçlü bir toplum inşa etmek mümkün değildir
HÜDA PAR Milletvekili Demir’den iki bakanlığa soru önergesi
Çözüm; bizi bir ve beraber kılan ortak inancımızdır
Vergi yükü dar gelirlinin sırtındadır