HÜDA PAR'ın Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı: Belediye halk için vardır

HÜDA PAR'ın Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı: Belediye halk için vardır

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden "Sosyal Konutlar" projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Ramanlı sosyal medya hesabından, "İnşa edeceğimiz sosyal konutlarla Batman'da ev sahibi olma oranını arttıracağız. Dar gelirli ailelerimizin yaşam standartlarını yükseltmek, halkımızı zenginleştirmek HÜDA PAR belediyeciliğinin en önemli gayesidir. Zengin halk Bizimle olur, HÜDA PAR'la olur, Batman" notuyla "Sosyal Konutlar Projesi" projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

"Dar gelirliler için konutlar inşa edeceğiz"

Maddi durumu düşük, dar gelirliler için kira öder gibi konut inşa edeceklerini belirten Ramanlı, "Maddi imkanları belirli bir seviyenin altında olan hemşehrilerimiz için yeşil alan ve sosyal donatıları olan konutlar inşa edeceğiz. Böylece bu hemşehrilerimiz kira öder gibi ev sahibi olabilecekler." dedi.

Konut sahibi olmak için herkesin maddi imkânı olmadığına dikkat çeken Ramanlı, "Herkesin maddi durumu olmayabilir, konut sahibi olmak isteyenler, sabit gelirliler, dar gelirliler bu yükün altına giremeyebilirler. Biz kiracı sayısını minimum seviyeye düşürmek istiyoruz. O yüzden dar gelirliler için de konut inşa edeceğiz. Uygun taksitlerle ve uygun imkanlarla konutlar inşa edeceğiz. Dar gelirli halkımız, 'Ben bir ömür bile çalışsam konut sahibi olamayacağım' fikrinden kurtulsun istiyoruz. Sıfırlayamayız ama bunun sayısını minimize edebiliriz. Çünkü belediye halk için vardır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.