11 milyon fidan toprakla buluşacak

11 milyon fidan toprakla buluşacak

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün 11 Kasım’da gerçekleştireceği “11 Milyon Fidan Dikim Etkinliği” kapsamında, Bingöl'de bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Ülkede ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun çevreye olan duyarlılıklarını artırmak amacıyla öğrencilerden askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine, kısaca 7’den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden vatandaşların katkılarıyla 11 Kasım 2019 günü saat 11:11’de 81 ilde verilecek başlangıç ile ülke genelinde 11 milyon fidanın toprakla buluşturulmasını hedefliyor.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan toplantıya, 49. Komando Tugay Komutanı V. T. Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkan V. Ahmet Altunhan, Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, Bingöl Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Elazığ Orman Bölge Müdür Yrd. Halim Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Basatemur, ESOB Başkanı Ali Bayram, TSO Başkanı Mahmut Ayas ve kurum müdürleri katıldı. Toplantı, Elazığ Orman Bölge Müdür Yrd. Halim Özdemir’in yaptığı sunum ile başladı.

Bilgilendirme ve koordinasyon toplantısında, fidan ekiminin hangi alanlara yapılacağı, dikkat edilmesi gereken esaslar ele alındı.  

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler