15 bin dolara iPhone 5S ve iPhone 5C

15 bin dolara iPhone 5S ve iPhone 5C

Daha geçen hafta, ABD Apple şirketi iPhone 5S ve iPhone 5C yeni teknolojik yeniliklerini duyurmuştu, Birleşik Arap Emirlikleri'nde iPhone 5S ve iPhone 5C lüks sürümü satışa sunuluyor.

BAE - İngiliz markası Amodoria, Ortadoğu için özel kırmızı, sarı, beyaz ve siyah altınla kaplı ve egzotik deri ve değerli taşlarla süslenmiş lüks sürümü hazırladıklarını rapor etti.


AMOiPhone 5S ürünü, özellikle Körfez bölge sakinleri için tasarlanmıştır. Bu cihaz sarı veya kırmızı 18 ayar altınla yapılmış ve 3.75 karat elmas ve safir, zümrüt ve yakut ile süslenmiş olarak sunulacaktır. Her iPhone için 35 gram altın harcanmış. Özellikle Arap müşteriler için tasarlanmış olan bu cihazın maliyeti 15 bin dolar.


Birleşik Arap Emirlikleri'nde iPhone 5S ve iPhone 5C lüks sürümü 1 Ekim'den itibaren Jumeirah Lakes Towers'te markanın merkezinde ve diğer BAE mağazalarında satışa sunulacak. Buna ek olarak, sunulacak 27-29 Eylül'de Abu Dabi'de Emirated Sarayı Hotelinde gerçekleşecek olan "Dünya Lüks Fuarı" sergilenecek. (Riyad Makaev İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.