15 Temmuz duyarlılığını her şartta ortaya koymaya kararlıyız

15 Temmuz duyarlılığını her şartta ortaya koymaya kararlıyız

Şırnak’ın Silopi ilçesinde düzenlenen basın açıklamasında PKK’nin son günlerde düzenlediği bombalı saldırılar kınanarak, bu saldırılara 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterilen duyarlılığı her şartta ortaya koymaya kararlı olunduğu belirtildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’nin son günlerde gerçekleştirdiği bombalı saldırılar düzenlenen basın açıklamasıyla kınandı.

Basın açıklamasını okuyan AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşam 15 Temmuz’da meclisi bombalayan, Millet evlatlarına karşı silah kullananlar ile Van, Elazığ ve Bitlis’te bomba yüklü araç saldırısı düzenleyen PKK’liler aralarında hiçbir farkın olmadığını ifade etti.

Mehmet Aşan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Her iki terör örgütü de gerçekleştirdiği kanlı saldırılarla ülkemizin varlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü istiklalini ve istikbalini hedef almaktadır. İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye’yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, güvenlik güçlerimiz ve aziz milletimiz tarafından, dün olduğu gibi her zaman hüsrana uğratılacaktır. Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir. Hiçbir terör örgütü ve çete, asil Milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi asla başaramayacaktır.Millet olarak, teröristlere ve terörist eylemlere karşı, tefrikaya düşmeden, 15 Temmuz ruhunun samimiyeti, duyarlılığı ve vakur duruşuyla yerli ve milli tavrımızı, her zaman ve her şartta ortaya koymaya hazır ve kararlıyız.”

Basın açıklamasına AK Parti Şırnak il ve Silopi ilçe teşkilatı, HÜDA-PAR Silopi ilçe teşkilatı, STK temsilcileri  ve vatandaşlar katıldı.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.