1968 Deprem Konutları'nın tapuları verilecek

1968 Deprem Konutları'nın tapuları verilecek

Bingöl'ün Kiğı İlçe Belediyesi, 1968 Deprem Konutları'nda oturan sakinlerine tapularının verilmesi için yaptıkları girişimlerin sonuç vermeye başladığını kaydetti.

BİNGÖL - Kiğı İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, 1968 Deprem Konutları’nda oturan ev sahiplerine tapularının verilmesi için yaptıkları girişimlerin sonuç vermeye başladığını açıkladı.

 

Yıllardır tapusuz evlerde kalan ev sahiplerinin, tapularını almaları için girişimde bulunduklarını ifade eden Gündüz, yıllardır Bingöl’ün kuzey ilçelerinde yaşayan vatandaşların mahrumiyet yaşadığını belirtti, hizmet dağılımında adaletli olunması gerektiğini vurguladı.

 

Kendisinin yeni göreve geldiğini ve bu sorunların çözümü için çalışacağını ifade eden Gündüz, açıklamasında şunları söyledi: “Bingöl’ün kuzey ilçeleri her açıdan geri kalmış ve sorunlarla boğuşuyor. Çalışmalarımızı ekip şeklinde yapacağız. Halkımızla el ele verip geri kalmışlığın tüm izlerini sileceğiz. Ekibimizle sokak ve caddelerin temizliğinden başladık. Belediye meclis üyeleriyle beraber kaldırım taşlarının boyanmasına bizzat katılıyorum. Geçmişten kalan boşluğu doldurmaya çalışıyoruz.”şeklinde konuştu.

 

İstanbul’a yaptığı ziyaretlerle ilgili de konuşan Gündüz, İstanbul’da faaliyet yürüten derneklerimize, işadamlarımıza, siyaset ve akademisyenlerimize, Kiğı’ya gösterdikleri sevgi ve saygıdan dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.