3 Türkiyeli öldürüldü mü?

3 Türkiyeli öldürüldü mü?

Hollanda’nın Etten-Leur şehrindeki bir evde bulunan 3 cesedin aynı aileden kişilere ait olduğu ve ve olayın cinayet olabileceği üzerinde duruluyor.

Hollanda’nın Kuzey Brabant eyaletine bağlı Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunan 3 kişinin aynı aileden oldukları ve cinayete kurban gitmiş olabilecekleri belirtildi.

Cesetlerin bulunduğu eve komşu olan Türk ailelerin,  ölenleri teşhis ederek, aynı aileden ve Türk olduklarını ifade ettikleri ve cinayetin büyük ihtimalle aile içi tartışmadan kaynaklandığını öne sürdükleri belirtildi.

Hollanda polisi tarafından Cinayetle ilgili yapılan açıklamada, ölenlerin  kökenleri hakkında herhangi bir  bilgi verilmezken,  ölenlerden birisinin 41 yaşında erkek, diğerinin 9 yaşında kız çocuğu olduğunu, üçüncü kişinin kimliğinin ise henüz tespit edilemediği  bildirdi.

Aileyi yakından tanıdıklarını belirten Türkiye vatandaşı komşular ise,  ölenlerden ikisinin erkek, birisinin ise kız çocuğu olduğunu ifade ettiler. 

Polis ve Savcılık  birimlerinin evdeki incelemelerinin devam ettiği ve  cesetlerin otopsi işlemleri için morga kaldırılacağı öğrenildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.