Diyarbakır'da 3 yaşındaki çocuklarını dinlenme tesisinde unutup yola devam ettiler

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda bir aile mola verdiği esnada 3 yaşındaki kız çocuklarını dinlenme tesisinde unutarak yoluna devam etti. Çocuk, jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt'ten Gaziantep'e gitmekte olan bir ailenin, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 34’üncü kilometresinde mola verdiği belirtildi.

Mola esnasına 3 yaşındaki E.B. isimli kız çocuğunun araçtan inerek oyun oynamak için taşların arasına saklandığı belirtilen açıklamada, daha sonra ailenin, çocuğu o bölgede unutarak yola devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, "Gaziantep iline gitmekte olan aile Siverek ilçe sınırına geldiklerinde kızlarının araçta olmadığını fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunmuşlardır. Alınan ihbar üzerine, jandarma devriyesi çocuğun araçtan indiği bölgede arama faaliyetine başlamıştır. Yaklaşık olarak yarım saat süren arama sonucunda kayıp çocuk Kayapınar ilçesi Kaldırım mahallesi Gelengöç mezrasında bulunarak ailesine teslim edilmiştir." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler