43 yaşındaki kadından 2 gündür haber alınamıyor

43 yaşındaki kadından 2 gündür haber alınamıyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde 2 gün önce evden çıkan evli ve iki çocuk annesi 43 yaşındaki kadından haber alınamıyor.

Tarsus’ta iki gün önce sabah erken saatlerde,  Çağlayan Mahallesindeki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ayfer Akkuş (43) ailesi tarafından her yerde aranıyor.

Evli 2 çocuk annesi Ayfer Akkuş’un terzilik yapan eşi Mustafa Akkuş (45) sabah 06.00 sularında işe gitmek için evden ayrılmasından,  Ayfer Akkuş’un yokluğu sabah okula gidecek olan kızının uyanmasıyla annesini evde olmadığını fark etti.

Uyandığında annesinin evde olmadığını fark eden ve gidebileceği komşulara soran Ayşe Akkuş’un kızı annesinin ortadan kaybolduğunu babası Mustafa Akkuş’a bildirdi.

Eşinin kendisinin bilgisi dışında evden ayrıldığını Fevzi Çakmak Polis Merkezine bildiren Mustafa Akkuş bir an evvel bulunabilmesi için yetkililerden yardım istedi. Polis Merkezine yaptığı başvurunun ardından gün içerisinde Belediyenin anons hoparlör sisteminden eşi için kayıp ilanı veren Mustafa Akkuş, eşinin bulunması için herkesin duyarlı olmasını istedi.

Bir an evvel eşinden bir haber almak isteyen Mustafa Akkuş, “ Eşim Ayfer Akkuş 1.60 boylarında orta kilolu, kahverengi gözlüdür. Kaybolmadan önce üzerinde siyah şalvar, siyah yelek ve siyah yada lacivert başörtüsü vardı.  Eşimi gören yada yerini bilenler başına kötü bir şey gelmeden en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyorum.” Diyerek eşinin bulunmasını istedi.  (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.