6 Yıldır Oğlundan Haber Alamıyor

6 Yıldır Oğlundan Haber Alamıyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde 6 yıl önce Kıbrıs'a çalışmaya gidiyorum diyerek ayrıldığı evine bir daha dönmeyen 2 çocuk babası Ersin Yılmaz'ın gözü yaşlı annesi oğlunun bulunması için yetkililerden yardım istedi.

MERSİN - Mersin’in Tarsus ilçesinde Ferahim Şalvuz Mahallesinde oturan 40 yaşındaki 2 çocuk babası Ersin Yılmaz (40) Kıbrıs’a çalışmak gidiyorum diyerek ayrıldığı evine bir daha dönmedi.

5 yıl önce eşinden ayrılmak için dilekçe verdikten ve ilk mahkemenin görülmesinin ardından 2 erkek çocuğu ile birlikte annesinin evinde birlikte yaşam süren Ersin Yılmaz,  61 yaşındaki annesi Fadime Yılmaz’a çalışmak için Kıbrıs’a gidiyorum diyerek yalnız başına evden ayrıldı.

Evden ayrıldığı 2008 yılından bu yana oğlundan haber alamadıklarını belirten gözyaşlı anne Fadime Yılmaz, “Çocuğu evden ayrılalı 6 yıl olmasına rağmen kendisinden haber alamadık. Ne beni aradı ne de çocuklarını. İlk başlarda iş bulamadığı için beni arayamadı diye düşündüm ama Adana Havaalanı ve Kıbrıs’a yolcu taşıyan firmalara oğlunun kendileri ile seyahat edip etmediğini araştırdık ve oğlumun Türkiye’den çıkış yapmadığını öğrendik. Tabii sonuç olarak endişeye kapıldım ve durumu polise bildirdik.” dedi.

Aradan geçen 6 yıla rağmen oğlunun kendisine telefonla bile ulaşmamasına bir anlam veremediğini ifade eden Fadime Yılmaz, “Oğlum, yeter ki bana sağ olduğunu bildir. Çocuklarına ben gerekirse dilencilik yapar yine bakarım. Ben sadece seni merak ediyorum. Beni bir ara anne iyiyim de başka bir şey istemiyorum.” şeklindeki ifadelerle oğluna seslendi.

5 çocuk annesi Fadime Yılmaz oğlunu görenlerin ya da yerini bilenlerin durumu en yakın emniyet birimine bildirmesini rica etti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)





 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.