65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, Coronavirus nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya başlandı.

Yasak nedeniyle sokağa çıkamayan Viranşehirli vatandaşların her türlü ihtiyacı için ilçe belediyesinin 0552 106 63 63 numaralı Çağrı Merkezi’ne gün içerisinde ulaşan çok sayıda yardım talebi değerlendirilirken, Vefa Destek Grubu da vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Medeni diye geçinen çeşitli Avrupa ülkelerinde yaşlı insanlar virüsle adeta baş başa bırakılırken, bizde ise yaşlı vatandaşlarımıza karşı hassasiyetin hem de en büyüğü gösteriliyor. Ekiplerimiz, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın alışverişleri de dâhil olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını anında gideriyor.” diye konuştu.

Ekinci, "ilçedeki tüm banka ve PTT şubelerine dezenfekte istasyonu kurduk. Viranşehir devlet hastanesinin iki girişine de dezenfekte istasyonu kurduk. Halkımızın sıklıkla kullandığı yerlerde böyle bir ihtiyaç duyduk. Özellikle vatandaşlarımızın evde kalmalarını istiyoruz. Fakat çıkmak zorunda olan vatandaşlarımız için de önlemlerimiz sürecek. Bu salgını hep birlikte yeneceğiz." dedi.

İLKHA


65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.