67 yaşında sakatlık maaşı kesildi

67 yaşında sakatlık maaşı kesildi

Batman'ın Kozluk (Hazo) ilçesinde aldığı sakatlık maaşıyla geçinen 67 yaşındaki nine, sakatlık maaşının kesilmesiyle mağdur edildiğini belirterek, yetkililerden yardım istedi.

BATMAN - Kozluk (Hazo) ilçesinde aldığı sakatlık maaşıyla geçinen 67 yaşındaki Nazliye Tayyar, sakatlık maaşının kesilmesiyle mağdur edildiğini ifade ederek, yetkililerden yardım istedi.

 

Kozluk'un İslam Bey Mahallesinde ikamet eden ve 20 yıldır sakatlık maaşıyla geçinen Nazliye Tayyar'ın, 2014 yerel seçimlerinden hemen sonra sakatlık maaşının kesildiği öğrenildi.

 

İki yetim çocuğa bakan ve başka hiçbir geliri olmadığı öğrenilen Tayyar’ın 3 aya yakındır maaşının kesildiği ve maaşının kesilmesinin 2014 yerel seçimlerinden hemen sonra olduğu öğrenildi.

 

Sakatlık maaşının niçin kesildiğini anlamadıklarını söyleyen Tayyar, "Sakatlık maaşımız kesildi ve 2 tane yetimimiz var. Benim boynumdadırlar ve ben onları besliyorum. Sakatlık maaşımdan başka hiçbir gelirim yok. 20 yıldır bu maaşı alıyorum ve 4 aydır kesilmiş durumda. Geçen seçimlerde oy kullandıktan sonra maaşım kesildi.” dedi.

 

Ayağının sakat olduğunu ve ayağının büyük bir bölümünün kesildiğini söyleyen Tayyar, "Ben sakat ve ihtiyarım, 67 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ben de ümidi mi Allah’a bağladım.” ifadelerini kullandı.

 

Yetkililerden maaşının niçin kesildiğini öğrenmek isteyen Tayyar, maaşlarının geri verilmesini istedi.

 

Tayyar’ın maaşının, Silvan’dan gelip Kozluk, da oy kullandığı için kesildiği iddia edilirken, mağdur nine ve 2 yetim çocuk yetkililerin seslerini duymasını bekliyor. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.