77 kilo eroin ele geçirildi

77 kilo eroin ele geçirildi

​Van'ın Başkale ilçesinde yapılan operasyonda kamyonette 77 kilo 473 gram eroin ele geçirildi.

Hakkâri-Van karayolu üzerinde bir kamyonete yönelik yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Van'ın Başkale ilçesinde Narkotik madde arama köpeğinin de katıldığı operasyonda hafif ticari kamyonette 77 kilo 473 gram eroin ele geçirildi. Eroin paketlerinin üzerindeki "Paris" yazısı ise dikkat çekti.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il merkezinde ve ilçelerinde haksız kazanç sağlamak amacıyla, uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik çalışmalarının aralıksız devem ettiği belirtildi.

Açıklamada, "3 Ocak 2020 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkale Grup Amirliği görevlilerince; Hakkâri-Van karayolu üzerinde oluşturdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan hafif ticari kamyonette arama yapıldı. Narkotik Madde Arama Köpeği ile birlikte yapılan detaylı aramada; aracın bagajında bulunan 3 adet çuval içerisinde 150 paket halinde toplam 77 kilo 473 gram eroin maddesi ele geçirildi." denildi.

Elde edilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak araç sürücüsü E.Ö. 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek' suçundan gözaltına alınırken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.

İLKHA


77 kilo eroin ele geçirildi

77 kilo eroin ele geçirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler