9. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı başlıyor

9. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı başlıyor

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşu ve birçok firmanın katılım desteği ile organize edilen 9. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapılarını açıyor.

Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü desteği ve tarım sektöründe faaliyet gösteren birlik, oda, sivil toplum kuruluşu ve birçok firmanın katılımıyla, organize edilen 9. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak.     

Bakanlık tarafından kurulacak stantta gelen ziyaretçilere kurumun faaliyetleri ve tanıtımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulacak. Ayrıca fuarda, stant açan birçok firma da tarım ve hayvancılıkta kullanılan çeşitli ürünlerini sergileyerek tanıtacaklar.

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş, "Sektörde önde gelen onlarca firmanın katıldığı fuar, 2018 yılında kent ekonomisine yaklaşık 50 Milyon TL'lik katma değer hasılası sağlamıştı. İl Müdürlüğümüzün yoğun çabaları sonucunda bugün bütün paydaşlarca fuarın gerekliliği ve sağladığı katma değere inanılmıştır. Fuarın ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl da büyük hedeflerle yola çıkan 9. Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda yaklaşık 60 bin kişinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, Van Organize Sanayi Bölgesinde Kurulmuş Olup 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.