Adana İstasyon Meydanı Kutlu Doğuma hazır

Adana İstasyon Meydanı Kutlu Doğuma hazır

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek Kutlu Doğum organizasyonu için geri sayım başlarken meydandaki hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Adana İstasyon Meydanı'nda bugün 13.30'da başlayacak Kutlu Doğum organizasyonu için geri sayım başlarken meydandaki hazırlıkların tamamlandı. Etkinliğe saatler kala halk alana akın etmeye başladı. Etkinlikle ilgili İLKHA'ya bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Sözcüsü İsa Emre, Adanalıları programa davet etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin günlere haftalara sığmayarak tüm Nisan ayını kapsamasının, halkın Hz Muhammed'e muhabbetini gösterdiğini ifade eden Emre, platform olarak böyle bir hayra vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Organizasyon için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Emre, "Kutlu Doğum etkinliğimiz için haftalar öncesinden çalışmaya başlamıştık. Bu süre zarfında yüzlerce Peygamber sevdalısı gönüllümüz, özverili olarak gayret sarf etti. Adana'daki etkinliklerimiz için 50 bin adet 'Peygambere uyun ki Allah sizi sevsin' isimli kitabı ev ev gezerek dağıttık. Adana'nın dört bir yanını Kutlu Doğum etkinliklerine davet içerikli binlerce duvar ilanı ve bez afişlerle donatıp yerel radyolar aracılığıyla halkımızı etkinliğe davet ettik." dedi.

Etkinliğe saatler kala İstasyon Meydanı'ndaki hazırlıkları tamamladıklarını dile getiren Emre, "Kutlu Doğum programı için platform kuruldu, sandalyeler dizildi. Sağlık ve çocuk emzirme çadırları hazırladık. Önümüzdeki saatlerde Adanalı peygamber sevdalısı halkımızın etkinliğimize yoğun bir şekilde katılacağını ümit ediyoruz." diye belirtti.

Geçtiğimiz yıllarda İstasyon Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerine genç yaşlı, kadın erkek on binlerce Adanalının katıldığını hatırlatan Emre, "İnşallah bu sene de Kutlu Doğum programımıza yoğun bir katılım bekliyoruz. Tüm Adanalıları 13.30'da İstasyon Meydanı'na bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Emre son olarak Adana'daki kutlu doğum etkinliğinin Rehber TV'den canlı yayınlanacağını sözlerine ekledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.