Adana Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı

Adana Umut Kervanından öğrencilere kırtasiye yardımı

Adana Umut Kervanı ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Adana Umut Kervanı, düzenli olarak yaptığı hayırlı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek kentte eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Yapılan yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Adana Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin, her sene olduğu gibi bu senede okula başlayan öğrencilere yardımda bulunduklarını söyledi.

Çalışmalarının sadece Adana ve hatta Türkiye ile sınırlı olmadığını nerede ihtiyaç sahibi bir kişi var ise imkanları ölçüde yardım yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Serin ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevi görmekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Serin, "Yaptığımız bu kırtasiye yardımı ile 30 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk. Sınırlı imkanlar içerisinde bu yardımları yapmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

 Hayırseverlere çağrıda bulunan Serin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eğitim alan öğrencilerimizin daha kaliteli bir şekilde okullarındaki eğitimlerine devam etmesi ile ancak toplum düzelebilir. Yardımlarımız sadece öğrencilerimizi değil, onların ailelerini de kapsamaktadır. Bizlere yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize tekrardan teşekkür ediyor yaptıkları yardımların cömert ve ikram sahibi Allah’u Teala katında kabul olmasını niyaz ediyoruz."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.