Adanalılardan Medya Mevlid Buluşması’na büyük ilgi

Adanalılardan Medya Mevlid Buluşması’na büyük ilgi

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Coronavirus salgını nedeniyle medya üzerinden başlatılan mevlid etkinliği, tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da sevinçle karşılandı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl nisan ayında geleneksel hale getirilen ve milyonlarca Peygamber aşığının katıldığı mevlid etkinlikleri, bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle iptal edildi.

Medya üzerinden gerçekleştirilen mevlid etkinliğiyle hasretlerinin bir nebze de olsa giderildiğinden dolayı aileler, Peygamber Sevdalıları Vakfı'na teşekkür etti.

Medya üzerinde ailesiyle birlikte etkinliği Dağtekin ailesi, o heyecanı yeniden yaşadıklarını belirttiler.

Evin 13 yaşında ki oğlu Talha Dağtekin, her sene yapılan etkinliklere ailesiyle katıldıklarını, bu yıl etkinliğin iptal olması nedeniyle televizyonda izlediğini belirterek, “Camilerde salavat yarışması yapıyorduk ama meydanlarda olmak daha güzel oluyordu. Maalesef bu sene dışarıda değil de evde mevlidi ihya ettik. Ama inşallah seneye tekrardan meydanlara çıkabiliriz.” dedi.

Kutlu mevsim geldiğinde arkadaşlarıyla beraber ayet ve hadis ezberlerine daha fazla önem verdiğini, bu alışkanlığına arkadaşlarıyla birlikte devam ettiğini dile getiren Şühada Dağtekin ise, “Virüsten dolayı evde mevlid etkinliğini kutluyoruz. Adana'dan tüm Peygamber Sevdalılarına selamlarımızı iletiyoruz. Şanı yüce Allah, en iyisini bilendir. Demek ki bu sene hakkımızda hayırlısı buymuş. Her olaydan ders çıkarmamız gerekir. Meydanlara çıkmanın özlemini yaşıyoruz.” diye konuştu.

İLKHA


Adanalılardan Medya Mevlid Buluşması’na büyük ilgi

Adanalılardan Medya Mevlid Buluşması’na büyük ilgi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.