Adıyaman Belediye Başkanı çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentteki 6 radyonun ortak yayınına konuk olarak belediye tarafından sürdürülen ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Katıldığı radyo programında Adıyaman'daki çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Kılınç, 300 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi çarşının restorasyonuna da başladıklarını söyledi.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Kılınç "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu şehrin ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirmek için arkadaşlarımızla birlikte gayretle çalışıyoruz. Özellikle battı-çıktı, Katı Atık Depolama Tesisi, Millet Bahçesi, Kentsel Dönüşüm gibi önemli hizmetlerin ya tamamlanması ya da başlaması konusunda ciddi girişimlerde bulunduk. Çok şükür ki hedeflerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bunların yanında turizm alanında da çeşitli projelerin çalışmalarına başladık. Bu anlamda 300 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi çarşının restorasyonuna da başladık. Tabi bu saydıklarımız bizim klasik belediyecilik görevlerimizden, ama biz yalnızca bunlarla sınırlı kalmayacağız. Sosyal belediyecilik noktasında da çok ciddi şeyler yapmamız gerekiyor. Bu anlamda gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yoksul vatandaşımıza, dezavantajlı vatandaşlarımıza, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz var. Bunları kısmen hayata geçirdik. Diğer projelerimizi de sırasıyla hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Tamamlamayı hedeflediği projelerle ilgili bilgi veren Kılınç "Güney Çevreyolu, Baraj çevresini değerlendirmek, Kültür Merkezi ve Meydan projeleri tamamlamayı çok istediğim projelerden birkaçı. İnşallah en kısa sürede bunları tamamlarız. Ayrıca arkadaşlarımıza da söyledim, eğer projesi içimize sinerse Hizmet Binası, Kültür Merkezi ve Meydan projelerini bir yıl içerisinde bitirecek güce sahibiz. Bunun içinde çalışmalar devam ediyor." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.