Adıyaman Gerger Güzelsu köyünde zehirlenme vakaları artıyor foto

Adıyaman Gerger Güzelsu köyünde zehirlenme vakaları artıyor foto

Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Güzelsu köyünde zehirlenme vakaları artıyor. Dün 90 öğrencinin zehirlendiği köyde bugün de 28 öğrenci zehirlendi.

Gerger İlçesine bağlı Güzelsu (Cımık) köyünde zehirlenme vakaları artıyor. Dün 90 öğrencinin zehirlendiği köyde bugün de 28 öğrenci zehirlendi.

Güzelsu köyünde bugün 28 öğrencinin daha baş ağrısı, mide bulantısı, kusma ve yüksek ateş şikâyetiyle Göçeri Devlet Hastanesi başta olmak üzere çeşitli hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Öte yandan bir öğrenci velisi, çocuklarının yedikleri yemeklerden zehirlendiğini ileri sürdü. Öğrenci velisi, "Çocuk dün eve geldiğinde karın ve baş ağrısı ile kusması vardı. Okul müdürüne telefon açtım müdür bey dedi ki 'biz 50-60 öğrenciyi Göçeri Devlet Hastanesine kaldırmışız.' Şimdi ne okul müdürü ne de yemekhane şirketi beni aradılar." diyerek tepkisini dile getirdi.

Zehirlenme vakalarına ilişkin okul müdürü ve yemekhane şirketi açıklamalarda bulunmazken, İlçe Milli Eğitim Müsürlüğünün ve savcılığın konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Öğrencilerin Kahta Devlet Hastanesi ve Göçeri Gerger Devlet Hastanelerinde tedavileri devam ediyor.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler