Adıyaman Halk Eğitim Merkezi binasının temelleri atıldı

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi binasının temelleri atıldı

Adıyaman Eskisaray Mahallesi'nde yaklaşık 4 dönümlük arsa üzerine yapımına başlanan Halk Eğitim Merkezi binasının temeli dualarla atıldı.

Düzenlenen temel atma törenine Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz katıldı.

Üç katlı olarak inşa edilecek Halk Eğitim Merkezi binası içerisinde; dikiş, nakış atölyeleri, çocuk oyun odası, çok amaçlı salon, mescit ve çeşitli kursların verilebileceği odalar olacak.

Temeli atılan Halk Eğitim Merkezi binasının Adıyaman'a hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mahmut Çuhadar, "Binamızın taban alanı 912 metrekare, toplam inşaat alanı ise 3 bin 994 metrekaredir. Ayrıca aynı bahçe içerisinde 100 metrekarelik kitap deposu inşa edilecektir." ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Çuhadar, "İnşaatın kaba kısmı tamamlandıktan sonra binanın geriye kalan kısmı devlet yatırım programı kapsamında yapılacaktır. Temelini attığımız binanın ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler