Adıyaman Kahta'da çöken duvarın altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Adıyaman Kahta'da çöken duvarın altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı bir köyde bahçe duvarının yıkılması sonucu duvarın altında kalan 8 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken 10 yaşındaki kardeşi ise yaralandı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Gülahmet köyünde bahçe duvarının yıkılması sonucu Birdal Yıldırım (8) hayatını kaybederken ağabeyi Yusuf Hamza Yıldırım (10) yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yusuf Hamza Yıldırım (10) ile Birdal Yıldırım (8) kardeşler, babalarıyla birlikte Gülahmet köyündeki taziye evine gittiler. Yusuf Hamza ve Birdal, taziyet evinden çıkarak bahçedeki duvarın dibinde bir süre oyun oynamaya başladılar. Çocukların oyun oynadığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle bahçe duvarı üzerlerine çöktü.

Köy sakinleri olayı fark ederek çocukları yıkılan duvarın altından çıkardı. Yaralı olan çocuklar köy sakinlerinin çağırdığı 112 Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak Göçeri Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan çocuklardan Birdal Yıldırım hayatını kaybederken Yusuf Hamza Yıldırım ise Kahta Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.