Adıyaman turizm fuarı EMİTT'te yerini aldı

Adıyaman turizm fuarı EMİTT'te yerini aldı

Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 70'i aşkın ülkeden yaklaşık 5 bin kurum, kuruluş, firma ve markanın katılımıyla başladı.

Adıyaman, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP fuar alanında 24. kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı.

Fuara Türkiye'den de birçok valilik ve belediyenin yanı sıra turizm alanında faaliyet gösteren oteller, tur operatörleri, diplomatik temsilcilikler ve çeşitli seyahat acenteleri stant açtı.

Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan EMITT, son 23 yıldır turizm zirvesi konumunda yer alıyor. Fuar, her yıl bölgedeki katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırarak sektörün büyümesine katkıda bulunuyor. EMITT Fuarı, 2 Şubat 2020 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.  

Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin desteğiyle EMİTT fuarında çılan Adıyaman standı, ilin sahip olduğu zengin turizm potansiyelini uluslararası alanda kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 6. Hol'de yerini aldı.  

Fuara Adıyaman'dan Vali Yardımcısı Bedir Deveci, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av. Sami Işık, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri ile Adıyaman'daki turizm sektörü temsilcileri katıldı.  

Adıyaman için ayrılan stantta değişik dillerde hazırlanan kitap, broşür, CD ve tanıtım afişleri çanta içerisinde hazırlanarak gelen ziyaretçilere dağıtımı gerçekleştirildi.

Fuarın birinci gününde Adıyaman Standını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sektörü temsilcileri, tur operatörleri ile seyahat acentelerinin yetkilileri ve çok sayıda katılımcı ziyaret etti.

İLKHA


Adıyaman turizm fuarı EMİTT'te yerini aldı

Adıyaman turizm fuarı EMİTT'te yerini aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.