Adıyaman Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı

Adıyaman Valiliğinden dolandırıcılara karşı uyarı

Vatandaşları arayıp Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın ismini kullanarak engelli vatandaşlar için para istenmesi üzerine Valilik, vatandaşlardan bu tür oyunlara kanmamalarını istedi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Son günlerde Valiliğimize gelen bilgilere göre bazı kişi veya kişilerin Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar'ın adını kullanarak bazı vatandaşlarımızı arayıp, engelli kardeşlerimize yardım yapılması bahanesiyle verdikleri hesap numarasına para yatırılmasını talep ettikleri duyumu alınmıştır. Konu ile ilgili Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar'ın böyle bir talepte bulunması söz konusu değildir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Devletimiz, engelli vatandaşlarımıza her türlü imkânı sunmaktadır. Buna benzer dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları, sayın valimizin adını kullanan böyle şahıslara itibar edilmemesini, böyle bir taleple karşılaşılması halinde vatandaşlarımızın, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 155 Polis haber merkezi ve İl Jandarma Komutanlığı'nın 156 nolu telefonuna başvurmaları önemle rica olunur." ifadeleri yer aldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler