Adıyaman Valiliğinden halka ücretsiz maske dağıtımı

Adıyaman Valiliğinden halka ücretsiz maske dağıtımı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirusle mücadelede maske takmanın önemli bir yer tuttuğu Covid-19 salgınına karşı ücretsiz maske dağıtımı başladı.

Coronavirus salgını ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Ücretsiz Maske Dağıtımı" projesi kapsamında, Adıyaman Valiliği tarafından temin edilen maskeler, şehrin giriş ve çıkış noktalarında bulunan yol kontrol ve arama noktaları, kamu kurumları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda dağıtılmaya başlandı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle maske satışının yasaklanması üzerine, tüm halka salgın yayılma riskini azaltmak amacıyla ücretsiz maske dağıtımı yapılmaya başlandı. 

Adıyaman Valiliği, polis ve jandarma ekipleri aracılığıyla kamu kurumları başta olmak üzere vatandaşların yoğun olduğu noktalarda maske dağıtımına başladı. Uygulama noktalarında kontrol amaçlı durdurulan bütün araçlardaki yolcuların her birine ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.

Bu kapsamda, Jandarma ve Emniyet ekipleri tarafından şehrin giriş ve çıkışları olan Gölbaşı ve Çelikhan Yol Kontrol Noktası, il merkezinde halkın yoğun olarak kullandığı Gölbaşı Caddesi ile Atatürk Bulvarı, Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan banka ve PTT şubelerinde görev yapan personele maske dağıtımı yapıldı.

İLKHA


Adıyaman Valiliği'nden halka ücretsiz maske dağıtımı

Adıyaman Valiliği'nden halka ücretsiz maske dağıtımı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.