Adıyaman Yatırım İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Adıyaman Yatırım İzleme Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

​ Adıyaman’da devam eden kamu yatırımlarında karşılaşılan sorunların çözümü ve kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar Başkanlığında Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kurum amirleri ve STK Başkanları katılım sağladı.

Toplantı da kamu kurumları tarafından yürütülen yatırımlar, hizmetler ve projeler masaya yatırılırken, ilin gelişimi için büyük önem arz eden hizmetler tüm detayları ile değerlendirilerek yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleşme ve bunların ödenek durumları ele alındı. Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, kurumlarının çalışmaları hakkında sunum yaparak detaylı bilgi verdi.

Adıyaman’da devam eden yatırımların belirlenen hedef ve nitelikte vatandaşın hizmetine sunulması amacıyla çalışmaların takipçisi olduğunu dile getiren Vali Mahmut Çuhadar, "Bugün burada toplanmamızın sebebi kamu kurumlarımızca yürütülen hizmetlerde varsa aksaklıkların ve sorunların fotoğrafını çekip işi sonuçlandırmak için takibini yapmaktır. Bugün ileteceğiniz sorunlar, şayet il düzeyinde bizi aşıyorsa ve bunların takibi Ankara nezdinde bir durumsa konuyu ve sorunu Ankara’ya ileterek, takipçisi olacağız." dedi.

Vali Çuhadar Başkanlığındaki Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, yatırımcı kurum ve kuruluş amirleri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.