Adıyaman'da asfalt plenti kuruluyor

Adıyaman'da asfalt plenti kuruluyor

​Adıyaman Belediyesi tarafından Kuruçay alanında sürdürülen asfalt plenti inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, projenin yakın zamanda tamamlanarak tam kapasite ile hizmet vereceğini dile getirdi.

Adıyaman’da asfaltlama çalışmalarında kaliteyi arttırıp, maliyeti düşürmek için asfalt plenti kuran Adıyaman Belediyesi, Kuruçay alanında devam eden inşaat çalışmalarında sona yaklaştı.

İl Özel İdaresi ve Karayolları Şube Şefliğinin Kuruçay mevkiinde bulunan asfalt tesisi civarındaki 42 dönümlük alanda sürdürülen inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan bilgi aldı. İncelemeler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Kılınç, projenin yakın bir zamanda tamamlanarak tam kapasite ile hizmete başlayacağını belirtti.

Kılınç, yakın bir zamanda Adıyaman’ın asfalt sorununun tamamen ortadan kalkacağını belirterek, “İlimizde yaşanan yol sorununun çözümü için başlattığımız asfalt plenti tesisimizin inşaat çalışmalarını inceledik. Bu tesisi tamamladıktan sonra şehrimizin en ücra noktalarına kadar ulaşım sorurunu çözüp, vatandaşlarımızın önemli bir sorununa daha neşter vuracağız inşallah.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler