Adıyaman'da cep telefonu ve uyuşturucu madde operasyonu

Adıyaman'da cep telefonu ve uyuşturucu madde operasyonu

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM, Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

Hedef kitlesi gençler olan uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda 7 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Emniyet tarafından yapılan açıklamada, "Kaçakçılık fiillerinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; 30 kaçak cep telefonu yakalanmış, Narkotik Şube Müdürlüğümüzce; 7 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapılmış bu çalışmalarda; 1 kurusıkı tabanca, 15 fişek 10,9 gram metamfetamin, 16 gram Eroin, 2 captagon, 1,9 gram sentetik kannobinoid, 7 sentetik ecza hapı ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, "Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe ekiplerimizce haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir. Şehrimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği suç ve suçlarla mücadelemiz 7/24 kararlılıkla devam edecektir." ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.