Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

Adıyaman il protokolü, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlıları Covid-19 nedeniyle alınan tedbirlere uyma noktasında uyardı.

81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Coronavirus (Covid-19) denetimleri kapsamında Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ve Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay ile birlikte sahaya inerek denetim gerçekleştirdi.

Şehir merkezindeki işyerlerine tek tek girerek esnafa Coronavirus tedbirlerini hatırlatan il protokolü, maske takmayan ve sosyal mesafeye uymayan vatandaşları da uyardı.

Denetimler esnasında kısa bir değerlendirmede bulunan Kılınç, zabıta, emniyet, jandarma, tarım ve sağlık müdürlüğünden oluşan ekiplerin sahada denetimleri sürdürdüğünü belirterek, "Bilindiği gibi dünyada 25 milyonu aşkın insanı etkileyen ve 1 milyona yakın insanın da hayatını kaybetmesine sebep olan Coronavirus vakaları son günlerde artış göster.

Ülkemiz, bölgemiz ve hatta ilimizde de artışların gözlendiği vakalardan dolayı bugün ülke genelinde bir denetim gerçekleştiriliyor. Biz de bu denetimler kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelerek tedbirleri yeniden hatırlatıp, kurallara uymayanları için hatırlatmalarda bulunuyoruz. Sık sık çeşitli yollarla yaptığımız uyarıları bir kez daha yinelemek istiyorum. Coronaviruse karşı tek silahımız maske, sosyal mesafe ve kişisel hijyendir. Maalesef bunların dışında başka bir silahımız şu an yok. Bu kurallara mutlaka dikkat etmeliyiz. Ancak bu duyarlılık için sadece devletin getireceği kısıtlamalar yetmez, vatandaşımız da hassasiyet göstermeli. Bugün yaptığımız denetimlerde vatandaşlarımızın genel anlamda maske kuralına uyduklarını gördük ancak ihlallerde yok değildi. İnşallah biraz daha sabır ve gayretle bu musibetten en kısa sürede kurtuluruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA


Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

Adıyaman'da Covid-19 denetimi yapıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.