Adıyaman'da dilenen çocuklara yönelik takip başlatıldı

Adıyaman'da dilenen çocuklara yönelik takip başlatıldı

Adıyaman'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından sokaklarda çalıştırılan ve dilenen veya dilendirilen çocuklara yönelik çalışmalar sıklaştırıldı.

Adıyaman'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi koordinesinde, Zabıta Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il merkezinde sokakta çalışan ve çalıştırılan, dilenen ve dilendirilen çocukların takibi ve denetlenmesi amacıyla il genelinde çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, "Okulların açılması ile birlikte bu tür denetimlerimizi artırdık. Geleceğimiz olan bu çocuklar bizim için büyük önem arz ediyor. Bu yüzden çalışan ve çalıştırılan dilenen ve dilendirilen çocuklarımızı okullara yönlendirmek için ekiplerimiz sokaklarda, caddelerde ve parklarda faaliyet göstermektedir. Amacımız il genelinde bu gibi durumları en aza indirmektir. Bunun için gece gündüz demeden faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Tabii ki çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların farklı yönlere gitmelerini engellemek için mücadele ediyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.