Adıyaman'da Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencilerine yönelik etkinlik

Adıyaman'da Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencilerine yönelik etkinlik

Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi'nin Kur'an-ı Kerim kursu öğrencileri düzenlenen program ile bu yılki etkinliklerini noktaladı.

Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Fatih ve Siteler Mahallesinde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezleri'nde hizmet veren Kur'an-ı Kerim kurslarında 3 ay boyunca eğitim gören öğrenciler, düzenlenen kapanış töreniyle kursu tamamladı. Programa ailelerin yanında birçok vatandaş da katıldı.

Çocuklar 3 ay boyunca görmüş oldukları eğitimlerini tamamladıktan sonra almış oldukları eğimlerini anne ve babalarının da hazır bulundukları salonda sergilediler.

Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve şiirler eşliğinde düzenlenen gösteri yoğun ilgi gördü.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu, Kadın ve Gençlik Merkezlerinde sürdürülen kurslarla ilgili kısa bir bilgi vererek şunları söyledi: "Her yıl onlarca kursta binlerce öğrenciye verdiğimiz eğitimlerin meyvesini verdiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kurslardan bir tanesi olan ve bu yaz mevsiminde 4 sınıfta 4 hocamız tarafından yürütülen Kur'an-ı Kerim kursumuzdan mezun olan 276 öğrencimizi kutluyorum."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler