Adıyaman'da Kur'an kursu yararına kermes

Adıyaman'da Kur'an kursu yararına kermes

Adıyaman Emine Uyumaz Kur'an Kursu'nda öğrenim gören mahalle kadınları evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle Kur'an kursu yararına kermes düzenlediler.

Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan Emine Uyumaz Kur'an Kursu avlusunda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirleri kursa bağışlayacak olan hanımlar, tüm vatandaşları kermese katkı sunmaya bekliyor.

Kur'an kursunda öğreticilik yapan Naciye Mirzaoğlu kursta öğrenim gören kadınların Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Bizim buradaki temel amacımız hep birlikte bir şeyler yaparak kardeşlik duygularının pekişmesini sağlamaktır. Evlerimizden getirdiğimiz yemekleri burada sergileyerek vatandaşlarımızın katkı sunmasını sağlayacağız. Kermesten elde edilen gelirleri Kur'an kursumuzun ihtiyaçları için harcayacağız." dedi.

Mirzaoğlu, "Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğretendir, hadisinden yola çıkarak yaptığımız çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Böylesi hayır hizmeti yapan kurumlarımıza sahip çıkarak, öncelikle Allah rızasını kazanmayı sonrasında da buradan öğrenilen bilgileri başkalarıyla paylaşarak, onların da Allah'ın kelamıyla tanışmasına çalışan kadınların bu anlamlı gayreti bizleri son derece mutlu etti." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.