Adıyaman'da ortaokul müdürleri toplantısı yapıldı

Adıyaman'da ortaokul müdürleri toplantısı yapıldı

Ortaokul müdürleriyle bir araya gelen Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, geleceğe yönelik hedeflerin belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, TPAO Ortaokulunda ortaokul müdürleriyle bir araya geldi. Alagöz, ortaokul müdürlerine yaptığı konuşmada, her okulun kendisine özgü 2023 Eğitim Vizyonu Hedefleri doğrultusunda en az beş hedef belirlemesi gerektiğini dile getirdi.

Okullarda açılan tasarım beceri atölyelerinin öğrencilerin becerilerini geliştirmelerinde çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Alagöz, "İşimize heyecanla yaklaşmamız, heyecanımızı diri tutmamız gerekiyor. Mesleğe yeni başlamış öğretmenlerle yakından ilgilenip iletişimi açık tutmamız, motivasyonlarını en üst seviyeye çıkarmamız gerekir. Konu ve ünite sonu kazanım değerlendirmelerini mutlaka yapalım. Öğretmenlere kendilerini yenileyerek derslere girmelerini söyleyelim. Belli periyodlarla denetimleri yapalım. Devamsızlık yapan öğrencileri mutlaka ailelerine bildirelim. Destekleme ve yetiştirme kursları devletimizin, bakanlığımızın bir politikasıdır. Biz çocuklarımıza özel eğitim kurslarında yapılan çalışmaları DYK kurslarında tam anlamıyla verirsek kimsenin dışarıda eğitim almasına gerek kalmayacaktır. Vatanı ve milleti sevmek işimizi en iyi şekilde yapmaktan geçer. O yüzden işimize sıkı sıkı sarılalım." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.