Adıyaman'da otomobil çalan şahıslar yakalandı

Adıyaman'da otomobil çalan şahıslar yakalandı

​Adıyaman şehir merkezinde bir oto galeriden çaldıkları araçla kaçan şahıslar yapılan kovalamaca sonucu Besni Eski köy civarında yakalandı.

Araç çaldığı belirtilen 2 şüpheli şahıs ve onlara yardım eden bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada "İlimiz Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir oto galeriden araç çalındığının bilgisi alınması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz, işyerinden çalınan Wolkwagen Passat marka otomobilin çalınması olayı ile ilgili diğer birimlerimiz ile ortak yürütülen çalışmada, çalınan aracın Besni istikametine gittiğini ve Besni girişi uygulama noktasında durmayarak Gaziantep istikametine kaçtığını tespit ederek aracın peşine düşmüşlerdir. Tüm uyarılara ve dur ihtarlarına uymayan, aracı yol kenarında terk ederek araziye doğru kaçan şahıslar, Besni ilçesi Eskiköy köyü civarında Jandarma ekiplerinin de katılımı ile kovalamaca sonucu yakalanmışlardır." denildi.

Açıklamanın devamında "Yakalanan şüphelilerden, Kahramanmaraş Sulh Ceza Hakimliğince aranması bulunan S.E.A ve E.K. isimli şahısların daha öncede birçok aracın çalınması olayına karıştığı ve arandığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar son olarak 01.12.2020 tarihinde Kahramanmaraş ilinde Wolkswagen Passat ile 14.01.2021 tarihinde Wolkswagen Polo ve yine 22.01.2021 tarihinde Yozgat ilinde Wolkswagen Passat marka Otomobil Hırsızlığı olaylarına karışıp kaçarak Adıyaman’a gelmiş ve ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalanmışlardır. Şüpheli şahıslar ile birlikte araç içerisinde bulunan ve şahıslara yardım eden Şüpheli M.K. isimli şahıs da olmak üzere 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.