Adıyaman'da ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Adıyaman'da ulaşım bayramda ücretsiz olacak

Adıyaman'da bayram boyunca belediye bünyesindeki toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

Adıyaman Belediyesi, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Bayram öncesi ve süresince oluşturulan ekiplerle şehrin dört bir noktasında hizmet vereceklerini ifade eden yetkililer, bayram boyunca belediye bünyesindeki toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini dil getirdi.

Kabir ziyaretleri için arife günü şehrin farklı noktalarından mezarlığa ücretsiz servis tahsis edecek olan belediye, Ramazan Bayramı süresince de vatandaşlardan belediye otobüsleri için ücret almayacak.

Mezarlık ziyaretine gidecek olan vatandaşlar arife günü ve bayramın ilk günü akşam saat 17.00'ye kadar Altınşehir, Esentepe TOKİ ve Eski Doğum Hastanesi'nden Yeni Mezarlığa ücretsiz otobüs servislerinden yararlanabilecek.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklar yıkanarak şehir bayrama hazır hale getirilmeye çalışılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarak Yeni Mezarlık ve Eski Mezarlıklar ile şehrin değişik noktalarında bulunan Karapınar ve Pirin mezarlıklarında ve Şehitliklerde temizlik, bakım ve düzenleme çalışmaları yürütüldü. Bayram öncesi camilerde iç ve dış temizlik yapmaya devam eden ekipler camilerin temizliğinin de bayram öncesi biteceğini belirtti.

Bayram süresince vatandaşlardan gelebilecek şikâyetlere müdahale edebilmek için ALO 153, Beyaz Masa ve 110 İtfaiye telefonlarının 24 saat hizmet vereceğini dile getiren yetkililer, bayram boyunca Adıyamanlıların dilek, talep ve şikâyetlerini almaya devam edeceklerini söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.