Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

​Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında durdurulan şüpheli 4 araç içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konuya ilişkin Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada, "Şüpheli bir araçta yapılan aramada, araç bagaj bölümüne gizlenmiş streç filme sarılı 17 paket halinde toplam 6 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Araç içerisinde bulunan İ.K isimli şahıs, hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından Uyuşturucu madde ticareti yapma ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Şüpheli başka bir araçta yapılan aramalarda 1 paket halinde 32,45 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen araç paspası altına gizlenmiş 2 bin 360 TL para ele geçirilmiştir. Araçta bulunan Y.Ç, E.S ve A.Ş isimli şahıslar hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından; Y.Ç isimli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." denildi.

Yapılan açıklamanın devamında "Şüpheli başka bir araç içerisinde yapılan aramada, araçta yolcu olarak bulunan O.Y İsimli şahsın yanında bulunan müzik kutusu içerisinde zulalanmış 1 paket halinde 11,75 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli başka bir araç içerisinde yapılan aramada, 1 paket halinde 9.70 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Araç içerisinde bulunan F.K. ve E.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında Uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçu ile 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.


Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Adıyaman'da uyuşturucu operasyonu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.