Adıyaman'daki dereler ıslah edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak

Adıyaman'daki dereler ıslah edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak

​Şehir merkezinde bulunan derelerin ıslahı için Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kadir Kandemir ile bir araya gelerek, projeler hakkında istişarelerde bulundu.

İl merkezindeki derelerin ıslah edilerek estetik bir görünüme kavuşturulması için Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmelerden sonra ilgili kurumların Adıyaman’daki yetkilileriyle dereleri birlikte gezip incelemelerde bulunan Kılınç, konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Çevre ve Şehircilik Adıyaman İl Müdürü Kadir Kandemir’i makamında ağırladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kılınç “İlimizde koku ve kirlilik oluşturan Abo Paşa, Çırçır ve Çimen Küme evler derelerinin ıslahı için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Kadir Kandemir beyi ağırladık. İnşallah el birliğiyle hem çevresel hem de estetiksel açıdan önemli olan bu projeyi tamamlayarak, ilimizin önemli bir sorununa daha neşter vurmuş oluruz." dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.