Ağrı Doğubayazıt sanayi esnafına hadis kitabı dağıtıldı

Ağrı Doğubayazıt sanayi esnafına hadis kitabı dağıtıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Sanayi Sitesi esnafına hadis kitabı dağıtıldı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Sanayi Sitesi esnafına ‘Peygamberden Dersler’ isimli hadis kitabı dağıtıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt şubesi üye ve gönüllüleri Özkan Yaman'ın kaleme aldığı “Peygamber'den (sallallahualeyhivesellem) Dersler (63 Hadis-i Şerif)” adlı kitap dağıttı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt şubesi Başkanı Ahmet Zariç, "Peygamber Sevdalıları Platformu bünyesinde Hazreti Muhammed'i anlamak ve anlatmak için sanayi sitesi esnafımıza ‘Peygamberden Dersler’ isimli Hadis kitabı dağıttık. Kitapları dağıtırken özellikle Sanayi sitesi esnafına geldik. Kitap okumaya vakti olmayan ve şehir merkezinden ve kütüphanelerden en uzakta olan Sanayi esnafımıza kitap hediye etmenin en anlamlı iş olduğunu düşündük. Bunun da yansımasını esnafımızın bizlere ilettiği memnuniyetlerde gördük." dedi. (Hamza Zeren-İLKHA)






 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.