Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Terör şebekesinin Kudüs'te Filistinliler ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları Ağrı'da protesto edildi. Eylemlere katılan halk, terör şebekesine lanet okudu.

Mescid-i Aksa'ya yönelik siyonist işgalci rejimin saldırıları sürürken buna karşı tepkiler de gelmeye devam ediyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Ağrı'da işgal rejiminin Kudüs’teki Filistinlilere yönelik saldırıları ve Filistinlilerin Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde evlerinden zorla çıkarılmak istenmesi protesto edildi.

Siyonist işgalci rejimin Filistinlilere saldırısını kınayan halk, terör şebekesine lanet okudu.

Ağrı Kudüs Platformu adı altında bir araya gelen onlarca STK temsilcisi, üye ve gönüllüleri ile halk yüzlerce metre uzunluğunda araç konvoyu ile şehir merkezinde tur attılar.

Konvoydan sonra halk basın açıklaması için Ağrı Ulu Camii avlusunda bir araya geldi.

Burada düzenlenen basın açıklamasını Platform adına Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı okudu.

Okuduğu basın açıklamasında Aslan, "Biz bugün burada hatırlatma yapmak için o, teröre karşı direnen ve her neresinden bakarsanız bakın insan olmanın onurunu kurtarmak için, imanın izzetini korumak adına çoluk çocuk demeden, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla canını ortaya koyan yiğitlerin mücadelesine omuz vermek, insan olmanın asgari şartını yerine getirmek için toplandık. Onun için terörist israil bu kadar fütursuz, bu kadar hayasız davranmaktadır. Onun için israil, kan ve vahşetle şekillendirdiği işgal stratejisini devam ettirmektedir. Tam da bu yüzden, herkes sussa da, Filistin’de, Kudüs’te bizim canımız ciğerimiz dediğimiz kardeşlerimize karşı sürdürülen terör politikalarına karşı haykırmaya,

bu kirli düzenin üzerini örtmeye çalıştığı hakikati yılmadan usanmadan hatırlatmaya ve gerçekleri yüzlerine çarpmaya devam edeceğiz." dedi.

Aslan açıklamasında, "Biz biliyoruz ki; israil, asırlara sari getto kültürüyle o bölgede hep düşman üreterek var olmaktadır. Evet, israil korkularının esiridir. Kardeşlerim siyonistlerin ilk saldırılarını hatırlamadan işgal edilen ilk şehir Hayfayı hatırlamadan, Mescid-i Aksaya yapılan saldırıları anlayamayız. Vat edilmiş topraklar bu kanlı sistemin motivasyon kaynağıdır. Hepimizi kurtaracak Nuh'un gemisi ise israil'e karşı dirayet, Filistin'de, Kudüs'te ve Mescid-i Aksa'da adalet için mücadeledir. Bunun yolu da hükmü de bellidir, adı Filistin, başkenti Kudüs, manevi zemini Mescidi Aksa olan bağımsız ve özgür bir devlettir." ifadelerine yer verdi.

Basın açıklamasının ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ise, "Müslümanların artık cılız sesleri ile sokaklara çıkmak ile artık tepkilerle bir yere varamadıklarını bir daha görüyoruz. Müslümanların daha ciddi manada askeri, siyasi, ekonomik bakımından Filistin'e, Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için tüm iradesini ortaya koyduğu gerektiğini bir daha ihtiyaç olarak hepimiz görüyoruz ve inşallah Filisti'nin gençlerinin, Filistinli Müslümanların tüm Müslümanları bir arada tutacak harç olduğunu hepimiz bir daha gördük." şeklinde konuştu.


Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Ağrı halkından terör şebekesine lanet

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.