Ağrı İl Müftülüğü, huzur evi sakinlerini ziyaret etti

Ağrı İl Müftülüğü, huzur evi sakinlerini ziyaret etti

Ağrı Müftüsü Tandoğan Topçu ve beraberindeki heyet, Mevlid-i Nebi haftası kapsamında huzur evi sakinlerini ziyaret etti.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Ağrı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şafii Erim ve beraberindekiler, huzur evi sakinlerini Mevlid-i Nebi haftası kutlamaları kapsamında ziyarete ederek yaşlılar ile sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Hz. Peygamberin "Kim büyüğüne saygı göstermez, küçüğüne de şefkat beslemez ise bizden değildir." sözünü hatırlattı.

Müftü Topçu, "İçinde bulunduğumuz hafta bildiğiniz gibi Peygamber Efendimizin, dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi. Bu kapsamda sizleri ziyaret edip hasbihal etmek istedik. Peygamber Efendimiz, "Kim büyüğüne saygı göstermez, küçüğüne de şefkat beslemez ise bizden değildir." diyor. Müthiş bir ifade, dolayısıyla siz de bizim için her zaman önemlisiniz. Başta dediğimiz gibi önemli bir haftayı yaşıyoruz, bu kapsamında hem ziyaret edelim dedik ve hem de sizlerle biraz hasbihal edelim dedik. Her yıl olduğu gibi Diyanet İşleri Başkanlığımız, belli bir konuyu ortaya koydu. Bu yıl da "Peygamberimiz ve Aile" konusunu ele aldı. Gerçekten ailelerimiz önemli. Aileler sağlam olursa, toplum da sağlam olur.  Ailelerde çözülme, dağılma olursa toplum da dağılır. Dolayısıyla bu hafta kapsamında ailedeki büyükler, bireyler olarak ne kadar birbirimize sahip çıkabilirsek o kadar çok birbirimize kenetleniriz." dedi.

Konuşmasının ardından Müftü Tandoğan Topçu, Ağrı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şafii Erim yatalak hastaları da ziyaret ettiler. Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.