Ağrı Valisinden Eleşkirt ilçesine ziyaret

Ağrı Valisinden Eleşkirt ilçesine ziyaret

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesi ve bağlı beldeleri ile Toprakkale köyünü ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Vali Yardımcısı Taner Tengir ve kurum müdürleri ile Eleşkirt ilçesine gelen Vali Işın, Kaymakamlık önünde Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Sabahattin Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık makamında ilçe hakkında brifing alan Vali Işın, daha sonra kentin Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Bir kahvehanede vatandaşlarla çay içen Vali Işın, burada kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları dinledi.

Amacının sorunları bizzat vatandaşın kendisinden dinlemek olduğuna vurgu yapan Vali Işın, “Biz hizmet etmek için buradayız. Ama bu sorunları sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde sabırla, sevgiyle çözeceğiz. Öncelikle sizden istediğim yapılan güzel hizmetlere sahip çıkmak, varsa eksiklikleri ilgilisine uygun bir lisan ile sıkıntılarınızı aktarmanızdır. İnşallah bu konuda yapılabilecek işler konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız. Ama hepsinin önceliğine göre hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Vali Işın, kendisine iletilen sorunlar hakkında ilgililere talimat vererek, sonuçları hakkında kendisine bilgi verilmesini istedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Işın, daha sonra Tahir, Yayaladüzü ve Yükecekapı Beledelerini ziyaret etti.

Yayaladüzü Beldesinde verilen yemeğe katılan Vali Işın, Toprakkale köyünde SODES tarafından açılan Gençlik Merkezi ve köy tarafından yapılan taziye evinin açılışını yaptı. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler