Ağrı'da "Dinamik Denetim Süreci" toplantısı yapıldı

Ağrı'da "Dinamik Denetim Süreci" toplantısı yapıldı

Ağrı Valisi Osman Varol başkanlığında Coronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında "Dinamik Denetim Süreci" konulu toplantı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının Covid-19 tedbirlerine yönelik gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelge kapsamında Ağrı Valiliği toplantı salonunda Sağlık Bakanlığı ve Coronavirus Bilim Kurulu tarafından tespit edilen kriterlere göre Düşük Risk Grubunda olan Ağrı'da kontrollü normalleşme döneminde yapılacak denetimler ve alınacak ek tedbirler Vali Osman Varol'un başkanlığında masaya yatırıldı.

Vali Osman Varol Ağrı'da Coronavirus mücadelede elde edilen başarıda emeği geçen başta büyük fedakârlık örneği gösteren kamu kurum ve kuruluşlar yönetici ve çalışanları ile tedbirlere uyan Ağrı halkına teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Vali Varol, "Devletimizin gayreti ve halkımızın kurallara riayeti ile birliktelik ile alınmış bir başarı ve sonuçla 'Mavi Kategoride' yer aldık ve şuan düşük riskli kategorili iller arasında yer aldık. Bu kapsamda da Türkiye'de en az tedbirin uygulandığı iller arasındayız şuan. Tabi ki bu başarıya ulaşmak kadar burada kalmakta önemli. Yen dönemde uygulanmak üzere ileri derece bir uygulamalar dizisi belirledik. Dinamik uygulama yöntemi ile ilgili arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeleri yapacaklar ama burada işin özü şunu söyleyebiliriz, belirli kurumların üzerinde yoğunlaşan denetim yükünü artık diğer kurum ve kuruluşların üzerine yükün aktarılması hatta süreci sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşu niteliğindeki odalarında sürece dahil edilmesi ve sürecin bu şekilde yönetilmesi olarak özetleyebiliriz." dedi. 


Ağrı'da

Ağrı'da

Ağrı'da

Ağrı'da

Ağrı'da

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.