Ağrı'da Et ve Süt Kurumundan Kızılay’a kan desteği

Ağrı'da Et ve Süt Kurumundan Kızılay’a kan desteği

68. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü Kampüsüne gelen Kızılay Kan Bağış Aracında 80 personel kan bağışında bulundu.

Kurum Müdürü Yılmaz Aslan yaptığı açıklamada, "Bu pandemiden dolayı son zamanlarda verebildiğimiz kadar kan bağışında bulunmak istedik. Kan bağışlarında biraz azalma olduğunu fark ettik. Bunun üzerine biz de kan bağışına katkıda bulunmak üzere Kızılay Başkanı Orhan Tatlı ve ekibini kurumumuza davet ettik. Yoğun bir katılım var herkese teşekkür ederiz." dedi.

Yaptıkları kan bağışı nedeni ile kurum müdürü ve çalışanlarına teşekkür eden Kızılay Ağrı Şube Başkanı, kan stoklarında azalma yaşandığına dikkat çekti.

Tatlı, "Et ve Süt Kurumumuz güzel bir farkındalığa imza attı. Yaklaşık 80 personeliyle beraber kan bağışında bulunuyorlar. Küresel salgın Coronavirus'ten dolayı kan stoğumuzda ciddi bir azalma oldu. Et ve Süt Kurumumuzda bu noktada güzel bir duyarlılık gösterdiler. Bizleri buraya davet ederek, personeliyle beraber kan bağışında bulundular. Personel şu anda çok muazzam bir şekilde ilgi göstermekte. Kimse kan bağışından dolayı virüs kapar mıyım endişesine kapılmasın. Herkes rahatlıkla kan bağışında bulunabilir. Gösterilen duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler