​Ağrı'da iki farklı kaza: Bir ölü, 6 yaralı

​Ağrı'da iki farklı kaza: Bir ölü, 6 yaralı

​Ağrı'nın Hamur ilçesinde seyir halindeyken önünde devrilen araca çarpmamak için manevra yapan araç devrildi, araçta bulunan 6 kişi yaralandı. İlçede devam eden yol çalışması sırasında hayvan yüklü kamyonun çarptığı işçi hayatını kaybetti.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, devrilen araca çarpmamak için manevra yapan kamyonetin de devrilmesi sonucu 2'si güvenlik korucusu 6 kişi yaralandı.

Harun Altan adlı güvenlik korucusu idaresindeki 04 DD 871 plakalı kamyonet, Aşağı Karabal köyü yakınlarında devrildi. Aynı yönde seyreden 31 F 9510 plakalı Ahmet Neşvat'ın kullandığı kamyonet de bu araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada devrildi.

Yaralılar, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ağrı-Hamur Karayolu'nda yapılan yol çalışmalarında Ağrı Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde bayrakçı olarak görev yapan Ebubekir Kılıç isimli vatandaş, 04 D 3822 plakalı hayvan yüklü kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda Jandarma, Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler