Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Geçen ay meydana gelen iki hırsızlık vakasının izini süren Ağrı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hırsızları yakalayarak adli mercilere teslim ettiler.

Ağrı'da kasım ayı içinde gerçekleşen iki hırsızlık vakasını inceleyen Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Boru Amirliğine bağlı ekiplerin saatlerce süren çalışması sonucu hırsızlar çaldıkları ile yakalandılar.

Geçtiğimiz günlerde Yüzüncü Yıl Mahallesinde faaliyet yürüten marketler zincirinde telefon ve LCD ekran televizyon çalan hırsız ile yine aynı ay içinde Eskivan Caddesinde bir araçta bulunan 33 bin TL parayı çalan hırsızlar yakalandı.

Konu hakkında Ağrı Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, marketler zincirinde cep telefonu ve sıfır televizyon çalan hırsızın yakalanması için 32 farklı kamerada yapılan 110 saatlik çalışmada tespit edilen D.K. nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şahsın 0,61 gram toz esrar ve çaldığı ürünler ile yakalandığı ve şahsın 7 farklı dosyadan çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Çaldığı ürünlerin ve paraların ise mağazaya teslim edildiği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler yine kentte meydana gelen bir hırsızlık vakasının aydınlatılması için çalışma başlattı. Yaptıkları çalışma kapsamında Eskivan Caddesinde bir aracın içindeki 33 bin TL paranın çalınması ile ilgili yapılan çalışmada 6 farklı kamerada 48 saatlik çalışma sonuçlandırıldı.

Yapılan incelemelerde 33 bin TL parayı çalanın E.U. isimli şahıs olduğu ve başlatılan çalışma soncunda hırsızın yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanıp cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 28 park ve bahçenin düzenli olarak denetlendiği, sık sık gerçekleştirilen 'şok' uygulamalarla kentte asayişin sağlanmasına gayret gösterildiği belirtildi.


Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Ağrı'da iki hırsızlık olayı aydınlatıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler