Ağrı’da sahte altın operasyonu: 22 gözaltı

Ağrı’da sahte altın operasyonu: 22 gözaltı

Sahte altın satarak vatandaşları dolandırdıkları iddia edilen 26 şüpheliye yönelik yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sahte altın satarak vatandaşları 4 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen 26 şüpheliden 22'si gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre sahte altın üretimi ve satışı yaptığı belirtilen kişilerin dolandırıcılık yaptıkları yönündeki ihbar ve şikâyetlerin gelmesi üzerine Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında yapılan araştırmada, önce gerçek altın satarak güvenlerini kazandıkları vatandaşları daha sonra temin ettikleri sahte altınları satıp 4 milyon TL dolandırdıkları tespit edilen 26 şüpheli hakkında başsavcılık tarafından gözaltı kararı verildi.

Harekete geçen Ağrı İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, il merkezi ve ilçelerdeki bazı adreslere yaptıkları operasyonla 22 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda sahte altın ve suç unsuru ele geçirilirken soruşturma kapsamında 4 zanlının yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 


Ağrı’da sahte altın operasyonu: 22 gözaltı

Ağrı’da sahte altın operasyonu: 22 gözaltı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.