Ahmedinejad Bursa’ya geliyor

Ahmedinejad Bursa’ya geliyor

İran eski Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejad, Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı’nın daveti üzerine Bursa’ya geliyor.

İran İslam Cumhuriyeti eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ı Bursa’ya geliyor.

 

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, yaptığı açıklamada, bazı yönetim kurulu üyeleriyle Ahmedinejad'ı 27 Aralık 2014'te Tahran'daki çalışma ofisinde ziyaret ettiklerini bildirerek, Eski Cumhurbaşkanını, Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla 27 Şubat’ta Bursa'da düzenleyecekleri anma programına davet ettiklerini ve Ahmedinejad’ın da bu daveti kabul ederek Bursa’ya geleceğini aktardı.

 

Erbakan Hocanın Müslümanların işgallerden, sömürüden kurtulabilmesi için Dünya İslam Birliğinin Türkiye'nin liderliğinde tesis edilebilmesi için çaba sarf ettiğini anlatan Naim Öztürk, "Bugün dünyayı siyasi, iktisadi, sosyal ve kültürel olarak etkisi altına alan batı medeniyetinin insanlığa saadet ve mutluluk getirmediği bir gerçektir" dedi.

 

Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı olarak Profesör Doktor  Necmettin Erbakan Hocanın vefatının 4. Senei devriyesinde 27 Şubat Cuma günü 19.30'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde anma programı düzenleneceğini aktaran Öztürk,  “Bu yılki anma programına D-8 projesine imza atan ülkelerden biri olan İran İslam Cumhuriyeti'nin 6. Cumhurbaşkanı Profesör  Doktor Mahmud Ahmedinejad Beyi Bursa'ya davet ettik. Sayın Ahmedinejad, 36 kişilik bir heyetle Bursa'ya gelecektir. Bütün Bursa halkımızı anma programımıza davet ediyoruz."şeklinde konuştu.

 

Geçtiğimiz aylarda Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanlığı, İran’a giderek İran İslam Cumhuriyeti'nin 6. Cumhurbaşkanı Profesör Doktor Mahmud Ahmedinejad’ı  eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 4'üncü yılı dolayısıyla Bursa'da yapılacak anma programına, İran eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ı davet etmişti. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.