Aile Meclisi'nden CHP Kadın Kolları Başkanı hakkında suç duyurusu

Aile Meclisi'nden CHP Kadın Kolları Başkanı hakkında suç duyurusu

​Aile Meclisi, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili açıklamaları nedeniyle CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve 81 il Kadın Kolları hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 12 Ağustos'ta kadın örgütleriyle birlikte CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, ailelerin yıkımına neden olan İstanbul Sözleşmesi'ni reddedenlere hakaret ettiği gerekçesiyle Türkiye Aile Meclisi tarafından hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İstanbul Sözleşmesi'nin ailelerin yıkımına ve dağılmasına neden olduğunu belirten Aile Meclisi, CHP Kadın Kollarına yönelik yaptığı suç duyurusunun gerekçesini şöyle açıkladı:

İstanbul Sözlesmesi Feminizm ve LGBTIQ gibi sapık düşüncelerinin ideolojik kavramsallaştırmalarıyla yapılandırılmış bir dayatma metindir. İstanbul Sözleşmesi'nin ideolojik bir metin olarak, ilk insandan bu yana aşina olduğumuz 'insan' kavramını yok edip, insanı ifsat etme projesi olan bu metin, insanların kadın ya da erkek oluşlarını, şiddetin ve tüm kötülüklerin kaynağı olarak göstermektedir.

 

Cinsel kimliğin doğuştan gelen bir özellik olmayıp, içinde yaşanılan kültürün ve sosyal çevrenin dayatmalarıyla şekillendiği varsayımına dayanarak, her çocuğun ve gencin cinsel tercihini yapabilme özgürlüğünü savunan Sözleşme, 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliği' maskesiyle ailesiz ahlaksız cinsiyetsiz eşcinsel bir toplum hedeflemektedir. Cinsel tercihi insan hakkı olarak görmemizi dayatmaktadır. Eşcinselliği teşvik edilmesi tüm insanlığa karsı bir suç̧ aynı zamanda milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. Dünyada bu ifsat hareketlerine karsı; antigender ve önce aile hareketleri öncülüğünde her insan ailesine, insanlığa sahip çıkıyor.

İstanbul Sözleşmesi'ni fesheden ülkeler gibi kendilerinin de ailelerin yıkımına neden olan sözleşmeyi reddettiklerini vurgulayan Aile Meclisi, açıklamalarının devamında şunları kaydetti:

"Aileyi ifsat projelerine sadece geçen yıl Ankara'daki feminist terör̈ örgütlerine Amerika'dan 22 milyon dolar Avrupa Yatırım Kalkınma Bankası EBRD Türkiye'ye 11 milyar euro aktarmış KOÇ grubu ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Sahin ve AB fonları bu ifsat hareketlerine ayrılmıştır.

Anayasanın 41. Maddesi amir hükmünce, insanlığım inancım gereği 'Lut kavminin sapıklarıyız, Fahişeyiz' diyenlerin kötülüklerini engel olmak imani, insani vicdani sorumluluğum sebebiyle cinnet ve cinayetleri artıran İstanbul Sözleşmesi'ne tıpkı "Toplumun temeli ailemizin dinamitlenmesine izin vermeyiz, 'İstanbul sözleşmesi nas değildir' diye 14 Temmuz 2020'de talimat veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KDK Balkanı Şeref Malkoç̧ AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gibi ben de önce aile diyerek dini kökünden kazıma projesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCE) ve şiddeti önleme maskeli İstanbul ifsat sözleşmesine; Polonya, Bulgaristan, Hırvatistan, Macaristan, Ukrayna, İngiltere, Rusya ve Ermenistan gibi karsı geliyorum."

Türkiye Aile Meclisi; ailelerin yıkımına, dağılmasına neden olan İstanbul Sözleşmesi'ni reddeden kişilere hakaret eden, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, iftira, hakaret, inanç düşünce hürriyetini engelleme ve insanlığa karşı işlenen suçlar nedeniyle CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve 81 İl Kadın Kollarından şikayetçi oldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.