AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ istifa etti

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ istifa etti

​AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

3 yıldır AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Karadağ, düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda Karadağ'a AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu da destek verdi.

Karadağ, burada yaptığı konuşmada, siyasi kumpas ya da şantaj diye adlandırılabilecek bir süreçle karşı karşıya kaldıklarını belirterek hakkını helal etmediğini belirtti.

Karadağ, "Şahsımız üzerinden AK Parti'nin Çorum'da yerel seçimlerde başarısız olması için çalışan bir ekip ruhudur bu. Sonradan gelişen hadiselere baktığımızda, bu kez şahsımızı bırakıp, AK Parti'nin bazı isimleri üzerinden aynı oyunun devam ettirilmeye çalışıldığını görmekten üzüntü duyuyoruz. Buna alet olan ve 'AK Parti'liyim' diyen kardeşlerimiz varsa derhal bu düşünceyi terk etmelidir." dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten Karadağ, yaşadığı süreçle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.