AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, tedavi gören öğrencileri ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, tedavi gören öğrencileri ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, cıva zehirlenmesi nedeniyle Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavileri devam eden Sancak Beldesi Sancak İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti İl Başkanı Hanefi Güler ve beraberindekiler, hasta öğrencileri ziyaret ederek, öğrenci ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmekte olan öğrenciler ve aileleri ile bir süre sohbet eden Yılmaz ve beraberindekiler, çocukların tedavi süreçleri hakkında İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu ve Hastane Başhekimi Ferhat Korkutata'dan bilgi aldı.

Yılmaz, hastaların sağlık durumu hakkında İLKHA'ya konuştu.

"Üzücü olayların yaşanmaması adına herkesin dikkatli olması gerekir"

Sancak beldesinde bir ilkokul ve ortaokulda cıva konusunda yaşanan ve herkesi üzen talihsiz bir hadiseyle karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu olay fark edilir edilmez ilgili tüm kurumlarımız üzerlerine ne düşüyorsa yaptılar. Huzurunuzda çaba sarf edenlere teşekkür ediyorum. Yüzden fazla çocuğumuzdan ve bazı yetişkinlerden kan örnekleri alınıp incelendi. Halen hastanelerimizde tedavi altında olan kardeşlerimiz var. Taburcu olan kardeşlerimiz var. Az önce ailelerle ve burada tedavi gören bazı çocuklarımızla görüşmelerimiz oldu. Bu konu valiliğimiz ve ilgili kurumlarımız tarafından çok detaylı bir şekilde soruşturma konusu. Bunun sonuçlarını hep birlikte bekleyeceğiz. Çok şükür çocuklarımız iyi durumdalar. Burada yatanlar da kısa sürede inşallah taburcu edileceklerdir. Bu gibi olaylardan dersler çıkarmamız lazım. Soruşturma bir taraftan sürerken, böylesi olayların yaşanmaması adına hepimizin, bütün kurumlarımızın, bütün yetkililerin çok daha dikkatli olması gerekiyor. Ailelerimiz özelikle hastane personeline ve yönetimine çok teşekkür ettiler. Ayrıca soruşturma konusunda da beklentilerini ifade ettiler. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu ailelere ifade ettik."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.