AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar görevinden ayrıldı

AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar görevinden ayrıldı

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, görevinden ayrıldığını düzenlediği basın açıklaması ile duyurdu.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla görevinden ayrıldığını açıkladı.

Basın açıklamasına Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve il yönetimi katıldı.

Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir süre sohbet eden Dündar, parti çalışanları ile vedalaşarak helallik diledi.

Görev yaptığı süre içinde tarihi olaylara tanıklık ettiği bu süreçte, başta FETÖ olmak üzere bütün kirli oluşumlara karşı mücadelesinin dün olduğu gibi bugün de yarın da kesintisiz devam edeceğini vurgulayan Dündar, görevde bulunduğu süre boyunca bölgenin ve Mardin'in ihtiyaç duyduğu sosyal ve ekonomik yatırım ve talepleri, hazırladığı raporlarla hükümetin ilgili kademeleriyle paylaştığını ve her platformda takipçisi olduklarını anlattı.

Gelinen süreçte teşkilat başkanlığının yeni bir değerlendirme yapmasının önünü açmak için yürütmekte olduğu AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını vurgulayan Dündar, Cumhurbaşkanı ve Başbakan başta olmak üzere ailesine, gazetecilere ve il protokolüne teşekkür etti.

Dündar, basın açıklamasından sonra gazeteciler başta olmak üzere salonda bulunanlarla birebir tokalaşarak helallik istedi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.